Election Day Countdown 0 days.

"Libera circulație a forței de muncă este o piatră de temelie a Uniunii noastre"

How to vote for Guy in Romania

pnl

 

Guy for Romania

Trebuie să le explicăm cetățenilor europeni că migrația forței de muncă este benefică pentru noi toți întrucât generează creștere economică și duce la crearea de noi locuri de muncă.

Pentru fiecare lucrător migrant există un salariu, care duce la investiție și consum, iar acest lucru pune în mișcare motorul economic.

Românii pot lucra oriunde în Europa și noi toți beneficiem de pe urma acestui fapt. Uniunea Europeană are nevoie de mână de lucru calificată, de oameni care muncesc indiferent din ce stat membru vin ei.

Viitorul mandat al Parlamentului European trebuie să ne determine să continuăm lupta pentru a elimina toate barierele, care stau în calea libertății de mișcare a forței de muncă și a antreprenoriatului ambițios pentru a crea o economie europeană mai sănătoasă și mai echitabilă.

Calendar with upcoming events

News from Guy

10 June 2014

Verhofstadt message to European leaders: Europe needs reform, not rejection
Guy Verhofstadt calls on EU leaders, especially Angela Merkel, David Cameron, Fredrik Reinfeldt and Mark Rutte meeting yesterday and today in Harpsund (Sweden), to focus on a clear vision of how the EU, through its economies of scale, can be a catalyst for growth in the years ahead.

27 May 2014

Guy Verhofstadt attended the liberal prime ministers' meeting today ahead of the informal European Council

Conclusion of the meeting was that the political groups of the EPP and the PES parties lost 70 seats in the May 22-25 election.This means that ALDE will be key to the formation of a stable parliamentary majority in the European parliament.

 
> more news Guy TV

Follow Guy on Social Media